Σάινθ: «Πάω στη Ferrari για κάτι ξεχωριστό»

Σάινθ: «Πάω στη Ferrari για κάτι ξεχωριστό»

Ο Κάρλος Σάινθ μίλησε για τη μετακίνηση του στη Ferrari και τόνισε ότι θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό με τη scuderia.

«Ψάχνουν να βρουν έναν άντρα που εργάζεται σκληρά, ο οποίος θα πάει στην Ιταλία, θα περάσει πολύ χρόνο στο Maranello, όπως κι εγώ πέρασα πολύ χρόνο στο McLaren. Και θα προσπαθήσω να χτίσω κάτι ξεχωριστό με τη Ferrari, καθώς προσπάθησα να φτιάξω κάτι ξεχωριστό στο McLaren».

Τα λόγια ανήκουν στον Κάρλος Σάινθ, ο οποίος μιλά για την επόμενη ομάδα του, σε μια συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1. Ο Ισπανός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ το 2021, τόνισε ότι θέλει να κάνω το καλύτερο δυνατό με τη McLaren αυτή τη σεζόν.

«Θέλω να αφήσω τη McLaren με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα κάνω το καλύτερό μου φέτος με τον ίδιο τρόπο που έδινα τον καλύτερο εαυτό μου πέρυσι», διαβεβαίωσε.

Ο Σάινθ δήλωσε, επίσης, ότι έχει «μεγάλο κίνητρο», μιλώντας για το μέλλον του στο Maranello, χωρίς ωστόσο να κρύψει τους συναισθηματικούς δεσμούς του με τη νυν ομάδα του. «Όταν είμαι στη Ferrari τον επόμενο χρόνο, τίποτα δεν θα με κάνει πιο ευτυχισμένο από το να βλέπω τη McLaren στο κορυφαίο βήμα του βάθρου», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ