Συνάντηση Λευτέρη Αυγενάκη με ΟΜΑΕ και ΣΟΑΑ

Συνάντηση Λευτέρη Αυγενάκη με ΟΜΑΕ και ΣΟΑΑ

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Επαμεινώνδας Φατούρος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, Μάριος Ηλιόπουλος, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Επαμεινώνδας Φατούρος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, Μάριος Ηλιόπουλος.

Στη συνάντηση με τους επικεφαλής των ΟΜΑΕ και ΣΟΑΑ συζητήθηκαν η οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων βημάτων και η συνεργασία στο πλαίσιο της Οργανωτικής Επιτροπής για τη «Διεκδίκηση και Διοργάνωση Μεγάλων Αγώνων Αυτοκινήτου», η οποία ανακοινώθηκε ως πρωτοβουλία της ΓΓΑ την προηγούμενη εβδομάδα, για την επανεκκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.
Η Ελλάδα αποτελεί έναν γνώριμο και φιλόξενο προορισμό για ομάδες – κατασκευαστές και οδηγούς, ενώ και η αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού την καθιστά έναν ελκυστικό προορισμό για μεγάλες διοργανώσεις Motorsport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ