Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Υπομονή, τα πρώτα 11 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζετε...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπινότο : «Πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο της Ferrari»

Ο διευθυντής της «κόκκινης» ομάδας, Ματία Μπινότο μίλησε για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τονίζοντας πως θα πρέπει να βελτιώσουν το μονοθέσιο της Ferrari.

Μπινότο : «Πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο της Ferrari» | to10.gr

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Formula 1, η Ferrari είδε τον Λεκλέρκ να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά, σε δηλώσεις του, ο Ματία Μπινότο τόνισε πως θα πρέπει να βελτιωθεί το μονοθέσιο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διευθυντής της «κόκκινης» ομάδας τόνισε, πως υπάρχει κάτι λάθος σχεδιασμένο, ειδικά στο κομμάτι της αεροδυναμικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματία Μπινότο:

«Νομίζω ότι αυτό που είδαμε στην Αυστρία είναι αντίστοιχο με αυτό που βλέπαμε στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητό μας. Υπάρχει κάτι λάθος σχεδιασμένο, ειδικά στο κομμάτι της αεροδυναμικής. Έχουμε ξεκινήσει ξανά την ανάπτυξή του, από την καραντίνα κιόλας.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε τη βελτιωμένη εκδοχή στην πίστα. Δεν θα είναι η τελική λύση μας αλλά είναι σημαντικό. Κοιτώντας τις κατατακτήριες είδα διαφορά ένα δευτερόλεπτο, αυτό είναι μεν τρία δέκατα από τις στροφές αλλά είναι και επτά δέκατα στις ευθείες. Εκεί θα είναι το δύσκολο. Απογοητευτήκαμε όταν είδαμε την ταχύτητά μας στην ευθεία. Ας αναλύσουμε λοιπόν τα δεδομένα μας και ας δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε στο μέλλον».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από