«Συμφωνία της Renault με Αλόνσο»

«Συμφωνία της Renault με Αλόνσο»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην παλιά του ομάδα βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Φερνάντο Αλόνσο οδήγησε στη Formula 1 το μονοθέσιο της Renault τις περιόδους 2002-06 και 2008-09 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα το 2005 και το 2006.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «As», ο Ισπανός πιλότος αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (8/7). Ο 39χρονος πρόκειται να πάρει τη θέση του Ντανιέλ Ρικιάρντο ο οποίος θα πάει στη McLaren.

Ο Αλόνσο είχε αποσυρθεί προσωρινά  το 2018 από το πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς συμμετείχε σε άλλους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα WeatherTech SportsCar και FIA World Endurance. Επιπλέον πρόκειται να δώσει προσεχώς το «παρών» στο Indianapolis 500 οδηγώντας την Arrow McLaren.

O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει πλούσιο παρελθόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς έχει οδηγήσει το μονοθέσιο της McLaren το 2007 και την περίοδο 2015-18, αλλά και της Ferrari από το 2010 μέχρι και το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ