Ολυμπιακός : Παραμένουν Πειραιώτισσες οι Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου

Ολυμπιακός : Παραμένουν Πειραιώτισσες οι Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου

Οι δύο διεθνείς πολίστριες θα παραμείνουν για τα επόμενα δύο χρόνια στις νταμπλούχες Ελλάδας.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα και ανακοινώνει τη μία ανανέωση συνεργασίας μετά την άλλη. Από το τμήμα μπάσκετ Γυναικών, στο τμήμα πόλο Γυναικών, καθώς ερυθρόλευκες θα παραμείνουν οι Χρυσή Διαμαντοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τις δύο διεθνείς πολίστριες για τα επόμενα δύο χρόνια, κίνηση που συνέβη και με τις Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου.

Η ανακοίνωση για την Διαμαντοπούλου


O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση και την παραμονή μου στο δυναμικό της ομάδας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρη ότι η πορεία μας θα παραμείνει ανοδική».

Η ανακοίνωση για την Ελευθεριάδου


O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Νικόλ Ελευθεριάδου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, όπου έχουμε πανηγυρίσει μαζί 5 Πρωταθλήματα, 1 Σουπερ Καπ Ευρώπης και 2 Κύπελλα Ελλάδας, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια και οι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ