Ολυμπιακός – Οραλότσκα 18-13

Οι ερυθρόλευκες νίκησαν με 18-13 την Ουραλότσκα και έκλεισαν από σήμερα θέση στις «8» καλύτερες ομάδες της Euroleague του πόλο. Αύριο παίζει και για την πρωτιά στον Όμιλο.

Ολυμπιακός – Οραλότσκα 18-13 | to10.gr

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο από την Ουραλότσκα (3-4). Από εκεί και πέρα οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη σοβαρεύτηκαν, πάτησαν γκάζι και νίκησαν τελικά μάλλον εύκολα την Ουραλότσκα με 18-13.

Κάπως έτσι, με δύο νίκες, προκρίθηκε μαθηματικά στα προημιτελικά της Euroleague και πλέον με νίκη κόντρα στη Μεσίνα αύριο (21/1) περνούν σαν πρώτες από τον Ε’ Όμιλο και αυξάνουν τις πιθανότητές τους για έναν πιο βατό αντίπαλο στη φάση των 8 της διοργάνωσης.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Τζούλια Έμολο που σημείωσε πέντε τέρμα, ενώ τέσσερα πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Για την Ουραλότσκα η Εβίνα Καρίμοβα πέτυχε πέντε.

Ολυμπιακός – Ουραλότσκα Ζλάτουστ 18-13 (3-4, 4-3, 6-4, 5-2)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελευθερία 1, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μαργαρίτα 3, Έμολο 5, Πλευρίτου Βασιλική 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ουραλότσκα Ζλάτουστ (Μικχάιλ Νακοριάκοφ): Μποροβίνα, Νεζνάμοβα 1, Ζαπλατίνα, Καρίμοβα 5, Πανφίλοβα, Πόποβα, Ζελέντσοβα 3, Λαπτέβα 2, Γκαλιμζιάνοβα 1, Λιπσκάια, Τοπιχάνοβα, Μπερσνέβα 1, Γκολοβίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο