Ολυμπιακός – Οραλότσκα 18-13

Ολυμπιακός – Οραλότσκα 18-13

Οι ερυθρόλευκες νίκησαν με 18-13 την Ουραλότσκα και έκλεισαν από σήμερα θέση στις «8» καλύτερες ομάδες της Euroleague του πόλο. Αύριο παίζει και για την πρωτιά στον Όμιλο.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο από την Ουραλότσκα (3-4). Από εκεί και πέρα οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη σοβαρεύτηκαν, πάτησαν γκάζι και νίκησαν τελικά μάλλον εύκολα την Ουραλότσκα με 18-13.

Κάπως έτσι, με δύο νίκες, προκρίθηκε μαθηματικά στα προημιτελικά της Euroleague και πλέον με νίκη κόντρα στη Μεσίνα αύριο (21/1) περνούν σαν πρώτες από τον Ε’ Όμιλο και αυξάνουν τις πιθανότητές τους για έναν πιο βατό αντίπαλο στη φάση των 8 της διοργάνωσης.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Τζούλια Έμολο που σημείωσε πέντε τέρμα, ενώ τέσσερα πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Για την Ουραλότσκα η Εβίνα Καρίμοβα πέτυχε πέντε.

Ολυμπιακός – Ουραλότσκα Ζλάτουστ 18-13 (3-4, 4-3, 6-4, 5-2)

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελευθερία 1, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μαργαρίτα 3, Έμολο 5, Πλευρίτου Βασιλική 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ουραλότσκα Ζλάτουστ (Μικχάιλ Νακοριάκοφ): Μποροβίνα, Νεζνάμοβα 1, Ζαπλατίνα, Καρίμοβα 5, Πανφίλοβα, Πόποβα, Ζελέντσοβα 3, Λαπτέβα 2, Γκαλιμζιάνοβα 1, Λιπσκάια, Τοπιχάνοβα, Μπερσνέβα 1, Γκολοβίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ