ΑΕΚ – Ολυμπιακός 5-17

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 5-17

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 17-5 για τη 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας καθώς νίκησε στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη νεοφώτιστη ΑΕΚ με 17-5 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Ανδρών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα και πήρε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ένωση και έφτασαν πολύ εύκολα στη νίκη. Πλέον η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10, 14:00) στο «Παπαστράτειο».

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-5, 3-4, 1-4

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 2 , Πρέκας 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 4, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός 1, Μαθιόπουλος

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Ράντζεν 1, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος Κ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ