Ηττα και αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League για τη Βουλιαγμένη

Ηττα και αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League για τη Βουλιαγμένη

Εκτός ομίλων Champions League στο πόλο έμεινε η Βουλιαγμένη που ηττήθηκε με 10-6 από την Μπρέσια.

Ένα «νεκρό» διάστημα 90 δευτερολέπτων κόστισε στη Βουλιαγμένη τη δυνατότητα να διεκδικήσει αύριο μία θέση στους ομίλους του Champions League υδατοσφαίρισης.

Ο ΝΟΒ ηττήθηκε 10-6 από την Μπρέσια και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 2ο υπο-όμιλο του Β΄ προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου, οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν έπαιζαν «στα ίσα» την ισχυρή ιταλική ομάδα και το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3, όμως η δεύτερη προσωπική ποινή που χρεώθηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης ήταν το σημείο καμπής.

Η Μπρέσια αξιοποίησε τον παίκτη παραπάνω και στη συνέχεια πέτυχε δύο διαδοχικά γκολ στην κόντρα, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα (6-3) στο ημίχρονο.

Η διαφορά έφτασε και τα πέντε γκολ (8-3), η Βουλιαγμένη αντέδρασε και μείωσε σε 8-6, 5΄30΄΄ πριν τη λήξη, αλλά δεν είχε δυνάμεις να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Ο ΝΟΒ θα παίξει αύριο (15/11, 15:00) ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι κατάταξης με τον δεύτερο του 1ου υπο-ομίλου (την ουγγρική Όρβοσι ή τη σερβική Ραντνίτσκι), αλλά σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στο Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 2-2

ΜΠΡΕΣΙΑ (Αλεσάντρο Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Ντόλτσε, Πρεσούτι 1, Λάζιτς 1, Μπαλτζαρίνι, Νικολαϊδης, Ρεντζούτο, Κανέλα 4, Αλεζιάνι 2, Βλαχόπουλος 2, Ντι Σόμα, Τζίτο, Ρόσι

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ