Διέλυσε τη Λούντβιγκσμπουργκ η Βουλιαγμένη (21-6)

Διέλυσε τη Λούντβιγκσμπουργκ η Βουλιαγμένη (21-6)

Η Βουλιαγμένη συνέτριψε με 21-6 τη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup υδατοσφαίρισης.

Περίπατο έκανε η Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Εξ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν συνέτριψε 21-6 τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ και έδειξε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ αύριο (5/12, 20:00), απέναντι στην οικοδέσποινα Πεΐ Ντ΄ Ε, θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο ΝΟΒ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, «χτύπησε» με διαδοχικά γκολ στην κόντρα και έφτασε να προηγείται 13-2 στο ημίχρονο! Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι παίκτες της Βουλιαγμένης «κατέβασαν στροφές», χωρίς φυσικά να απειληθούν.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 8-0, 3-2, 5-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 6, Τρούλος 5, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης

ΛΟΥΝΤΒΙΧΣΜΠΟΥΡΓΚ (Αλέξα Μάνιτς): Κατούσα, Βούλοβιτς 1, Φαν ντερ Μπος 2, Καρτέσι 1, Μάρτινιτς, Στανιμίροβιτς, Μιγιάτοβιτς, Νάτσεφ, Ρουτζέρι, Μπλάζεβιτς 2, Φερνάντεζ, Πισκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ