Ελλάδα – Ισραήλ 25-5

Ελλάδα – Ισραήλ 25-5

Επιβλητικές οι Ελληνίδες, νίκησαν πανεύκολα με 25-5 το Ισραήλ και με τρεις νίκες, έχουν σχεδόν αγκαλιάσει την πρωτιά στον Όμιλο και την απευθείας πρόκριση στο Final 6.

Η ελληνική ομάδα ήταν κλάσεις ανώτερη από την αντίστοιχη του Ισραήλ, στην αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Europa Cup που γίνεται στον Βόλο. Χαρακτηριστικό είναι πως ο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 13-3. Κάπως έτσι βρήκαν χρόνο συμμετοχής και κορίτσια εκτός του βασικού σχήματος.

Αυτό βοήθησε να ξεκουραστούν οι βασικές ενόψει του αυριανού αγώνα-τελικού κόντρα στην Ιταλία που θα κρίνει όπως είπαμε και παραπάνω την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στο Final 6. Κορυφαίες για τις νικήτριες ήταν οι Αβραμίδου (6 γκολ), Ασημάκη (5 γκολ) και Ξενάκη (5 γκολ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 1 , Διαμαντοπούλου Β. 3, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου 6, Ασημάκη 5, Πάτρα Μ. 1, Χυδηριώτη Ι., Καλαργυρού 3, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 5, Διαμαντοπούλου Χρ.

ΙΣΡΑΗΛ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρεζ, Μπουγκατσένκο, Γκολάν, Σεκόρι, Νόι, Φουτοριάν, Στρούγκο 1, Μπεν Νταβίντ 1, Ταλ, Χόκμπεργκ 2, Βάρντι, Φέλιξ 1, Γκέβα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα  9 (65-13)
Ουγγαρία 6  (42-20)
Ιταλία  6 (53-14)
Γερμανία  3  (20-92)
Ισραήλ 0 (14-55)

Η Γερμανία έχει ένα ματς παραπανω (4), έναντι των άλλων που έχουν (3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ