Επανέναρξη των πρωταθλημάτων 3 και 4 Μαρτίου

Επανέναρξη των πρωταθλημάτων 3 και 4 Μαρτίου

Την επανέναρξη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε η ΚΟΕ, λίγες ημέρες αφότου οι ειδικοί έδωσαν το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας στην αγωνιστική δράση.

Την επανέναρξη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε η ΚΟΕ, λίγες ημέρες αφότου οι ειδικοί έδωσαν το «πράσινο φως» για να επιστρέψουν οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας στην αγωνιστική δράση. Μετά από διακοπή τεσσάρων μηνών (οι τελευταίοι αγώνες διεξήχθησαν στις 31 Οκτωβρίου), οι δύο διορανώσεις θα επανεκκινήσουν το διήμερο 3-4 Μαρτίου με νέες προκηρύξεις, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, από τις δύο κορυφαίες κατηγορίες δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και φυσικά δεν θα διεξαχθούν πλέι-άουτ, ενώ αντίθετα θα γίνουν κανονικά τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης (όπως προβλεπόταν).

Στην Α1 ανδρών, η δράση επαναρχίζει στις 3/3 με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής (χωρίς το ματς του Ολυμπιακού, που από 1η έως 4 Μαρτίου θα βρίσκεται στη Ρώμη για το δεύτερο «παράθυρο» της φάσης των ομίλων του Champions League). Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαϊου, ενώ τα πλέι-οφ θα διεξαχθούν το διάστημα 14-28 Μαϊου.

Στην Α΄ Εθνική γυναικών, η επανάνερξη προσδιορίστηκε για τις 4/3 (επίσης με την 6η αγωνιστική), η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου για τις 25/4 και τα πλέι-οφ για το διάστημα 6-23 Μαϊου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ