Η Χίος επικράτησε της Γλυφάδας με 8-7

Η Χίος επικράτησε της Γλυφάδας με 8-7

Ο ΝΟ Χίου σημείωσε μια σπουδαία νίκη στο ακριτικό νησί της μαστίχας, κερδίζοντας σε έναν σγωνα ντέρμπι τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-7.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και κρίθηκε μόλις 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο σκόραρε ο πρωταγωνιστής της συνάντησης ο δεκαοκτάχρονος Νίκος Γκίλλας, ανιψιός του μεγάλου Μάκη Μικέδη που προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες στο Ναυτικό όμιλο του νησιού.

Η Χίος προηγήθηκε με 4-1 στην πρώτη περίοδο και με 6-3 στο ημίχρονο. Η Γλυφάδα αντέδρασε στην συνέχεια και ισοφάρισε 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τον Ηλιόπουλο.

Με τη νίκη αυτή η Χίος αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση με 9 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Πανιώνιο. Η Γλυφάδα παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 1-3, 1-1. Σύνολο: 8-7.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης 1, Αμπαζής, Γούρας, Γδύσης, Παππάς 1, Γκίλλας 3, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλο 2, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ι. 1, Σφηκάκης, Γιανναράς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στέφενσον 2, Χαραλαμπόπουλος 3, Γούντχεντ, Μπακαλούμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ