Ξεκούραστα η Βουλιαγμένη, βήμα εξάδας ο Πανιώνιος

Ξεκούραστα η Βουλιαγμένη, βήμα εξάδας ο Πανιώνιος

Πολύ εύκολες νίκες για Βουλιαγμένη και Πανιώνιο κόντρα σε ΟΥΚ Βόλου και Χανιά αντίστοιχα.

Την ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες του είχε ο Χρβόγε Κόλιανιν, στη σημερινή αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον τυπικά γηπεδούχο ΟΥΚ Βόλου στο Λαιμό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Με το μυαλό στον σαββατιάτικο (3/4) ημιτελικό του Euro Cup με την Όρβοσι στη Βουδαπέστη, ο ΝΟΒ επιβλήθηκε 17-1 των νεοφώτιστων και έκανε το «8 στα 8», με τους νεότερους πολίστες της ομάδας να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, πρώτος σκόρερ ήταν ο 17χρονος Νίκος Καστρινάκης με τέσσερα τέρματα, ενώ την εστία της Βουλιαγμένης υπερασπίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο 19χρονος Μάνος Ανδρεάδης.

Τη θέση του στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου «κλείδωσε» ουσιαστικά ο Απόλλων Σμύρνης, συντρίβοντας 19-2 στην Ηλιούπολη τον τυπικά γηπεδούχο Υδραϊκό. Με τους Μοσκόφ, Σολανάκη και Γούνα να πετυχαίνουν συνολικά 15 τέρματα (έξι, πέντε και τέσσερα, αντίστοιχα), η «αμφίβια ταξιαρχία» δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην αποδυναμωμένη ομάδα του Μάκη Βολτυράκη.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στην εξάδα των πλέι-οφ, καθώς επικράτησε 16-10 των Χανίων. Οι «κυανέρυθροι», που είχαν κορυφαίο τον Διονύση Μπραΐμη, πήραν από την αρχή το προβάδισμα και στο τελευταίο οκτάλεπτο διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της κατάταξης.

Συνοπτικά τα ως τώρα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Υδραϊκός-Απόλλων Σμύρνης 2-19

ΟΥΚ Βόλου-Βουλιαγμένη 1-17

Πανιώνιος-Χανιά 16-10

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 15:30

Περιστέρι-Χίος 17:00

Γλυφάδα-Παλ. Φάληρο 19:00

Εθνικός-ΑΕΚ 19:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ