Ο Ολυμπιακός ψάχνει το μπαμ με Φιλίποβιτς

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το μπαμ με Φιλίποβιτς

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Φιλίποβιτς, έναν από τους καλύτερους πολίστες στον κόσμο.

Μάχη για να κάνει δικό του έναν από τους καλύτερους πολίστες στον κόσμο δίνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα telegraf.rs, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση στον αριστερόχειρα Σέρβο, Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο πολίστα, ο οποίος φέτος παίζει στην Σόλνοκ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει μεταξύ άλλων το σκουφάκι της Προ Ρέκο.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς είναι 33 ετών και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους πολίστες στον κόσμο, με τους συμπατριώτες του να τονίζουν ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού του έχει καταθέσει πρόταση για τη νέα αγωνιστική σεζόν και περιμένει την απάντησή του.

Στα δημοσιεύματά τους οι Σέρβοι πάντως δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες για την «ερυθρόλευκη» πρόταση, ωστόσο, τονίζουν ότι στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα, που θα επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ