Ανατροπή στην ανατροπή ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 13-11 τον ΝΟ Χανίων

Ανατροπή στην ανατροπή ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 13-11 τον ΝΟ Χανίων

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Νοτίων Προαστίων πήρε τη νίκη.

Σ’ ένα παιχνίδι με ένταση και ανατροπές, ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν αυτός που επιβλήθηκε στο φινάλε με 13-11 επί του ΝΟ Χανίων, στην τυπική έδρα του ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (και προτελευταίας του πρώτου γύρου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι Γλυφαδιώτες προηγήθηκαν και με 5-1 στο ξεκίνημα, ενώ ήταν μπροστά 6-4 στο ημίχρονο. Οι Χανιώτες, όμως, αντεπιτέθηκαν και προηγήθηκαν πρώτα με 8-7 και στη συνέχεια με 10-8. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο ΑΝΟΓ βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει σε 10-10, ενώ στο 3:46 ο Μαζοκοπάκης αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο πάγκος της Γλυφάδας κάλεσε τάιμ άουτ. Στον παραπάνω η Γλυφάδα σκόραρε για το 11-10 τρέχοντας σερί 3-0 στην τελευταία περίοδο, όμως ο ΝΟ Χανίων ισοφάρισε σε 11-11 με τον Μπατάκη, περίπου ενάμισι λεπτό πριν από το φινάλε. Ο κορυφαίος του αγώνα Στίβενσον (5 γκολ) σκόραρε για το 12-11 και ο επίσης διακριθείς Ηλιόπουλος (κεντρική φωτο, 4 γκολ) για το 13-11. Από τα Χανιά, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουίλιαμς με 4 γκολ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 13-11

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 2-6, 5-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρουβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος 1, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 4, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 1, Στίβενσον 5, Γούντχεντ, Χαραλαμπόπουλος 1, Πούρος, Μπακαλούμης, Γαλάνης, Φωτεινάκης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης 3, Γουΐλιαμς 4, Χαριτάκης 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Πετρόχειλος, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παπαμανιωλουδάκης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ