Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέτυχε το «12 στα 12» (14-9 τον Υδραϊκό)

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέτυχε το «12 στα 12» (14-9 τον Υδραϊκό)

Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων σιγούρεψε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε και τον Υδραϊκό, με 14-9, στον εξ´ αναβολής αγώνα, που εκκρεμούσε από την 11η αγωνιστική, του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, το απόγευμα της Παρασκευής (16/4).

Έτσι οι σύγχρονοι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ διατήρησαν το απόλυτο των νικών φτάνοντας το «12 στα 12» και εξασφάλισαν την πρωτιά στην κανονική περίοδο ό,τι κι αν γίνει στους αγώνες της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής (αφού έτσι κι αλλιώς ευνοείται σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό). Κορυφαίος σκόρερ για τον ΝΟΒ στο ματς ο Μπάσιτς (βασική φωτο) με 5 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-4, 2-1, 5-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κουρούβανης Ν. 2, Λόζινα, Μπάσιτς 5, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιστράκης 2, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 1, Μακαντάνης, Μπλάνης 1, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος 2, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ