Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 11-7

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 11-7

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-7 της Μαρσέιγ για τη 10η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League, έφτασε τους 14 βαθμούς και τερμάτισε τρίτος στην κατάταξη.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα την παρουσία του στους ομίλους του LEN Champions League, επικρατώντας με 11-7 της Μαρσέιγ για τη 10η αγωνιστική και κατέκτησε την τρίτη θέση με 14 βαθμούς.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από τη γαλλική ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ολοκλήρωσαν με νίκη την πορεία τους στους ομίλους, έχοντας πάρει την πρόκριση για το Final 8 της διοργάνωσης.

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε με τον Καπότση (1-0), η Μαρσέιγ έκανε την ανατροπή (1-2), αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε την ισοφάριση με τον Μουρίκη (2-2) στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα δύο πόντων (4-2) με τον Γεννηδουνιά, η γαλλική ομάδα έφερε το ματς στα ίσα (4-4), αλλά χάρη σε τέρμα του Ντάουμπε ο Ολυμπιακός έκλεισε το δεύτερο οκτάλεπτο με το σκορ υπέρ του (5-4).

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο τρίτο οκτάλεπτο και ξέφυγε με διαφορά 3 πόντων (8-5), ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο η Μαρσέιγ πλησίασε στους 2 πόντους (9-7), αλλά η ομάδα του Βλάχου σφράγισε τη νίκη με τους Μουρίκη και Χρυσοσπάθη να διαμορφώνουν το τελικό 11-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-1, 3-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ