Αβραμίδου: «Πάθος και δίψα για τη νίκη»

Αβραμίδου: «Πάθος και δίψα για τη νίκη»

Η Άλκηστη Αβραμίδου μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ημιτελικού με την Ούιπεστ.

Αντίστροφα για τον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό, με τις τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη με την Ούιπεστ.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τη ουγγρική ομάδα (30/4, 13:15), μίλησε για τη συμμετοχή των Ερυθρόλευκων στo Final 4 και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό (1/5, 21:15).

«Έφτασε η ώρα για το Final 4 μετά από  δύο χρόνια. Η ομάδα μας το  περιμένει με μεγάλη  ανυπομονησία. Για αυτό δουλέψαμε πολλές ώρες, τόσο μέσα όσο και έξω  από το νερό. Τώρα είμαστε έτοιμες. Αυτό που μένει  είναι να δείξουμε πάθος, δίψα για τη νίκη και πόσο πολύ το θέλουμε. Πάμε για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά της η Μαργαρίτα Πλευρίτου υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε στη Βουδαπέστη για ένα ακόμα Final 4 της Ευρωλίγκα. Είμαστε έτοιμες για τον ημιτελικό ενάντια στην Ουγγρική Ούιπεστ, σε ένα πολύ κρίσιμο  παιχνίδι.  Είναι μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα.  Ωστόσο αν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα μας δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ