Ζερβεδάς: «Να δείξουμε πόσο θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ζερβεδάς: «Να δείξουμε πόσο θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης (11-9) και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του τρίτου τελικού.

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Πέμπτης (13/5) επικράτησαν εντός έδρας με 11-9 της Βουλιαγμένης στον δεύτερο τελικό της Α1 και έκαναν το 2-0.

Ο Μανώλης Ζερδεβάς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στον τίτλο, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. «Να δείξουμε πόσο θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολίστας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Ζερδεβά:

«Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν σταματάμε εδώ. Το τρίτο παιχνίδι θα είναι και το πιο δυνατό, η Βουλιαγμένη παίζει το τελευταίο της χαρτί και εμείς πρέπει να δείξουμε πόσο θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Το γεγονός ότι είμαστε στο 2-0 σημαίνει είτε ότι το θέλαμε περισσότερο είτε πως είμαστε πιο έτοιμοι από τη Βουλιαγμένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ