Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-8

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-8

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με σκορ 9-8 του Ολυμπιακού στο κλειστό του Λαιμού και έτσι κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στη σειρά των τελικών με τους Ερυθρόλευκους.

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με σκορ 9-8 του Ολυμπιακού στο κλειστό του Λαιμού και έτσι κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στη σειρά των τελικών με τους Ερυθρόλευκους.

Οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» για εκείνους μπόρεσαν να κοιτάξουν στα ίσα τους Ερυθρόλευκους και να δώσουν παράταση στην αγωνία για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κορυφαίος για την ομάδα της Βουλιαγμένης ήταν ο Μπάσιτς, ο οποίος κράτησε σχεδόν μόνος του την ομάδα τη στιγμή που οι Πειραιώτες έκαναν την αντεπίθεση τους για να γυρίσουν το ματς.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή.

Στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 2-2, όμως και πάλι η Βουλιαγμένη βρήκε τις απαραίτητες λύσεις για να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με διαφορά τριών γκολ (5-2).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεση του και με πρωταγωνιστές του Ίρβινγκ και Γενηδουνιά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6 και 7-7, βάζοντας «φωτιά» στο ματς.

Όπως ήταν λογικό τα τελευταία λεπτά ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 7-6, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν, για να έρθει ο Μπάσιτς και με δικό του γκολ να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα τους και να την κρατήσει ζωντανή στη σειρά.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μπουδραμής

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 2-4, 2-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 4, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 3, Γαλανόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ