Θρυλικά κορίτσια έτοιμα για τρεμπλ (11-8)

Θρυλικά κορίτσια έτοιμα για τρεμπλ (11-8)

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει ακόμα και με τέσσερα γκολ από τη Βουλιαγμένη, όμως πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με σκορ 11-8, όντας έτοιμος για το τρεμπλ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει ακόμα και με τέσσερα γκολ από τη Βουλιαγμένη, όμως πραγματοποίησε μια μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε το τρίτο του Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με σκορ 11-8, όντας έτοιμος για το τρεμπλ.

Οι Ερυθρόλευκες δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το παιχνίδι, με τη Βουλιαγμένη να κάνει τρομερή εμφάνιση και να παίρνει προβάδισμα ακόμα και με τέσσερα γκολ. Στη συνέχεια όμως οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη βρήκαν ρυθμό, έκαναν την ανατροπή και πήραν τον. Πλέον φτάνουν μια ανάσα από το τρεμπλ καθώς μένει ακόμα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς*

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν εξαιρετικό για τη Βουλιαγμένη, εκμεταλλευόμενη το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού πήρε προβάδισμα τεσσάρων γκολ φτάνοντας στο 5-1. Στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκες βελτίωσαν κατακόρυφα την εικόνα τους ειδικά στην άμυνα και μπόρεσαν όσο περνούσε η ώρα να πλησιάσουν στο σκορ.

Το σύνολο του Χάρη Παυλίδη δεν σταμάτησε εκεί, κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να ολοκληρώσει την ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και έτσι η διαφορά αυξήθηκε με τον Ολυμπιακό να κλειδώνει τη νίκη και να κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Βουλιαγμένη): 5-1, 2-4, 1-4, 0-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Άντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Β. Διαμαντοπούλου 2, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ειρ. Πάτρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργ. Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ