«Νέα… βόμβα από τον Ολυμπιακό, επιστρέφει ο Μπούσλιε»

«Νέα… βόμβα από τον Ολυμπιακό, επιστρέφει ο Μπούσλιε»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κροάτη αμυντικό, που αγωνιζόταν στους Πειραιώτες από το 2016-2019. Έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.

Εχει βαλθεί να… τρελάνει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να προχωρούν στην απόκτηση του σπουδαίου Φίλιπ Φιλίποβιτς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, να βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Κροάτη πορτιέρο, Μάρκο Μπίγιατς.

Τις τελευταίες ώρες επίσης ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής στο μεγάλο λιμάνι του Άντρο Μπούσλιε. Ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα μετάλλια στην ιστορία του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί.

Ο Κροάτης αμυντικός, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στους Πειραιώτες. Ο 35χρονος είχε αγωνιστεί με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι για μια τριετία, από το 2016 έως το 2019, ενώ φέτος αγωνίζεται στην Γιουγκ και μάλιστα απόψε το βράδυ παίζει με τη Μλάντοστ στον τελικό των τελικών για το πρωτάθλημα Κροατίας.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, με τον Αντρο Μπούσλιε να είναι μέσα στους τρεις καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο, ενώ στο παλμαρέ του έχει 7 μετάλλια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 2 είναι χρυσά, το ένα ασημένιο και τα 4 είναι χάλκινα. Ο Κροάτης έχει επίσης ένα χρυσό και ένα ασημένιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εάν ο πολύπειρος άσος επιστρέψει στον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι θα προσθέσου στο ρόστερ τους έναν σπουδαίο παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ