ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός Πειραιά 8-7

ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός Πειραιά 8-7

Η Γλυφάδα επικράτησε του Εθνικού (8-7), τερμάτισε στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης και εξασφάλισε το εισητήριο για την Ευρωλίγκα.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας είχε κάνει το «break» από τον πρώτο μικρό τελικό (για θέσεις 3η-4η) στον Πειραιά, όπου είχε νικήσει τον Εθνικό (με 12-11 τότε) και του είχε πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Το οποίο εκμεταλλεύτηκε τα μέγιστα σήμερα (Παρασκευή 28/5) το μεσημέρι στον μεταξύ τους δεύτερο τελικό, στην τυπική του ΑΝΟΓ στον Λαιμό Βουλιαγμένης, επιβλήθηκε με 8-7, έκανε το 2-0 στις νίκες και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος πόλο της Α’ Γυναικών, που του δίνει (σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) τη συμμετοχή του στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νεάς σεζόν

Το ματς ήταν ντέρμπι με πάθος, ένταση, σκληρές άμυνες και σασπένς μέχρι το φινάλε. Στο τέλος ο ΑΝΟ Γλυφάδας, κέρδισε στις λεπτομέρειες και έφθασε στην κατάκτηση του χάλκινου μετάλλιου, την απονομή του οποίου έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος της γυναικείας υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου.

Κορυφαίες σκόρερ του ΑΝΟΓ η Κοντογιάννη με 4 γκολ και η Π. Νίνου με 3. Σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα, στη διάρκεια της 4ης περιόδου, αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία οι δύο προπονητές, του ΑΝΟΓ Ορέστης Σαλάχας και του Εθνικού Κώστας Φιτσανάκης.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 2-1, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Παν. 3, Γκίλλα Αγγ., Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 4, Καρύτσα, Θωνοπούλου, Γκίλλα Π.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη 2, Μπιτσάκου 1, Γκοταζιά, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπούλου, Χέλμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ