Ο Μίσιτς ανέλαβε τις γυναίκες του Εθνικού

Ο Μίσιτς ανέλαβε τις γυναίκες του Εθνικού

Ο Μάρκο Μίσιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Φιτσανάκη στον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Μάρκο Μίσιτς θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού, καθώς επιλέχθηκε από τη διοίκηση ως αντικαταστάτης του Κώστα Φιτσανάκη. Ο σερβικής καταγωγής τεχνικός μένει εδώ και χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα (άλλωστε έχει παντρευτεί με την πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη), όπου πρωτοήρθε ως παίκτης το 2010 για λογαριασμό του «αυτοκράτορα». Αφού ολοκλήρωσε την αθλητική καριέρα του εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, αρχικά στα τμήματα υποδομής και από το 2018 στην ανδρική ομάδα, ως βοηθός του Φάνη Κουντουδιού.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς και τον κ. Γιάννη Μιχαλόπουλο που με δέχθηκε από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα, πριν από έντεκα χρόνια. Επίσης, στον κ. Φάνη Κουντουδιό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι δίπλα του και φυσικά στον κ. Δημήτρη Κολοβό που μου δίνει την ευκαιρία να αναλάβω τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού» δήλωσε ο Μίσιτς και συνέχισε:

«Το πρώτο πράγμα που εύχομαι είναι, ύστερα από αυτά τα δύο χρόνια που μας αναστάτωσαν λόγω COVID-19, να επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς αθλητικούς ρυθμούς. Ο στόχος μου είναι να εμφυσήσω στην ομάδα όλα όσα έχω διδαχθεί στη Σερβία και φυσικά να τους περάσω την οικογενειακή νοοτροπία που έχουμε στον Εθνικό. Προσωπικά το βλέπω ως μια πολύ καλή βάση για το μέλλον του συλλόγου και θα πορευθούμε πάνω σε αυτή για να έχουμε ελπίδα σε ένα λαμπερότερο μέλλον, αντίστοιχο του παρελθόντος που έχει η ομάδα μας, με την τεράστια ιστορία και το βαρύ σκουφάκι. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βγάλουμε τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε με χαμηλά το κεφάλι και με σεβασμό. Θα εμπλουτίσουμε τον κορμό της ομάδας με ορισμένες προσθήκες και με σταθερά βήματα θα προχωράμε μπροστά. Κάθε χρόνο ένα βήμα. Ο Κώστας Φιτσανάκης αφήνει την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση και εγώ θα συνεχίσω από εκεί τη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ