Απέκτησε την Ισπανίδα Ταραγκό η Βουλιαγμένη

Απέκτησε την Ισπανίδα Ταραγκό η Βουλιαγμένη

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης, με την απόκτηση της Ισπανίδας Ρόζερ Ταραγκό.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της την διεθνή Ισπανίδα Ρόζερ Ταραγκό.

Η 28χρονη περιφερειακή, που φημίζεται για την ευχέρειά της στο σκοράρισμα, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα με την εθνική ομάδα της χώρας της, μετέχοντας στην τελική φάση του World League, και με την ευκαιρία αυτή ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με τον ΝΟΒ.

Η Ταραγκό αποτελεί εδώ και χρόνια βασικό στέλεχος της εθνικής Ισπανίας, με την οπία έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (ήταν παρούσα και στο Ρίο), τον παγκόσμιο τίτλο του 2013 στη Βαρκελώνη και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2014, 2020), ενώ ήταν φιναλίστ στο τελευταίο Παγκόσμιο της Γκουανγκζού, το 2019. Σε συλλογικό επίπεδο, έχει φορέσει το σκουφάκι της Ματαρό και της Σαμπαντέλ, για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ με το Μπέρκλεϊ και στη συνέχεια έπαιξε στη Μεντιτεράνι.

«Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Νομίζω ότι μπορώ να αποκομίσω πολλά από αυτή τη χρονιά στην Ελλάδα, τόσο εντός όσο και εκτός νερού. Ανυπομονώ να γνωρίσω καλύτερα την ελληνική κουλτούρα και να βοηθήσω την ομάδα της Βουλιαγμένης να παλέψει για όλους τους τίτλους» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Ταραγκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ