Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 16-7

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 16-7

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ντέρμπι... στα χαρτιά αφού στην πισίνα υπήρχε μόνο μία ομάδα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΝΟ Βουλιαγμένης με 16-7 για την 4η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ». Στις εξέδρες βρέθηκε κι η Εθνική Κίνας που δίνει σειρά φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο του «Challenge Cup».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι αφού έφτασαν γρήγορα στο 3-1 που ήταν και το σκορ οκταλέπτου. Έχασαν, μάλιστα, κι επιθέσεις με παίκτη παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά αναποτελεσματικά.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Βάσιτς μείωσε σε 3-2 από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στη συνέχεια κάνοντας σερί 4-0. Έτσι, το πρώτο μέρος έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 7-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τότε είχαν αξιοποιήσει 2 από τις 4 επιθέσεις με παίκτη παραπάνω αλλά η περιφέρεια ήταν το «όπλο» τους μιας κι από εκεί προήλθαν τέσσερα από τα τέρματά τους. Από την άλλη, ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε ευστοχήσει σε μόλις μία (από τις έξι) επιθέσεις με παίκτη παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός, στο τρίτο οκτάλεπτο, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό κι έφτασε τη διαφορά στο +6 (10-4, τριάμισι λεπτά πριν από τη λήξη της περιόδου). Ο Αργυρόπουλος, σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, διαμόρφωσε το 11-4. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε μόλις 2/8 σε παίκτη παραπάνω.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός έβρισκε δίχτυα με κάθε τρόπο. Ο πλουραλισμός που τον διέκρινε στην επίθεση αποτυπώθηκε στον πίνακα των σκόρερ καθώς επτά παίκτες είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Ο Χρυσοσπάθης, 3′ 35″ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης «έγραψε» το 12-5 ευστοχώντας στην τρίτη επίθεση με παίκτη παραπάνω. Το ποσοστό του ΝΟ Βουλιαγμένης στον παίκτη παραπάνω δεν βελτιώθηκε (3/15).

Οι Μυλωνάκης και Γούνας σκόραραν γι’ άλλη μια φορά και διαμόρφωσαν το 14-6. Ο Δερβίσης, από το σημείο του πέναλτι, 49″ δευτερόλεπτα προ της εκπνοής, έκανε το 15-6. Ο Γκιουβέτσης από την περιφέρεια για τον ΝΟ Βουλιαγμένης κι ο Ομπράντοβιτς με παίκτη παραπάνω για τον Ολυμπιακό «έγραψαν» το τελικό σκορ (15-7).

Ο Ολυμπιακός έκανε το τέσσερα στα τέσσερα και «συγκατοικεί», μέχρι στιγμής, στην κορυφή της βαθμολογίας με τον -επίσης αήττητο- Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αγωνίζεται αύριο (04/11, 19:30) κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 4-2, 5-3.
Τα γκολ: Φουντούλης 3, Μυλωνάκης 3, Γούνας 3, Ομπράντοβιτς 2, Μπούσλιε, Πρέκας, Μουρίκης, Αργυρόπουλος, Δερβίσης / Βάσιτς 2, Κοπελιάδης, Ποντικέας, Χρυσοσπάθης, Καπότσης, Γκιουβέτσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ