Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιά 25-5

Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιά 25-5

Την πρόκρισή του στο Final-4 του Κυπέλλου πόλο Γυναικών εξασφάλισε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός επικρατώντας με το ευρύ 25-5 του Εθνικού Πειραιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και να κλείνει το πρώτο οκτάλεπτο με το υπέρ του 7-0, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 14-2 υπέρ των ερυθρόλευκων. Από εκεί και πέρα οι παίκτριες χαλάρωσαν και έκαναν μια καλή προπόνηση ενόψει Κίνεφ Κίρισι (16/3) για τον δεύτερο προημιτελικό της Euroleague.

Καλύτερες για τις νικήτριες ήταν οι Ασημάκη, Έμολο, Ε. Πλευρίτου και Β. Πλευρίτου με 4 γκολ, την ώρα που οι Αβραμίδου και Έγκενς είχαν από 3 σε μια πολύ παραγωγική ημέρα για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιά 25-5
Τα οκτάλεπτα: 7-0, 7-2, 7-1, 4-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελευθερία 4, Έγκενς 3, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μαργαρίτα 1, Έμολο 4, Πλευρίτου Βασιλική 4, Τσουκαλά, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σταυρούλα, Καλαργυρού, Βάσιλα 1, Μουταφιάν 1, Μπίσμπα, Κούβδου, Μιχαηλίδου, Νιαρχάκου, Φραγκιουδάκη 1, Γκουζούλα 1, Κοντογιάννη, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ