Παναθηναϊκός: Επιστροφή στην Α1 πόλο Ανδρών

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στην Α1 πόλο Ανδρών

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την άνοδο του στην Α1 πόλο Ανδρών. Αυτή θα είναι η 26η σεζόν που θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία το «τριφύλλι».

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη επικράτησε με 9-6 και με 10-7 του Νηρέα Χαλανδρίου στον διπλό ημιτελικό της Α2 που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη και επιστρέφει στην Α1.

Το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α2 που θα διεξαχθεί στο Παλαιό Φάληρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε τα εξής:

«Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη και η ομάδα βρίσκεται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επενδύσει στους νέους παίκτες που έχει και στελεχώνουν και τις μικρές εθνικές ομάδες και με 6-7 νέους αθλητές ακόμα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και το αισθανόμαστε όλοι στην ομάδαΑπομένει ο αυριανός αγώνας με τον Άρη που σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε για να αποδείξουμε την ανωτερότητα μας».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκου που χάρισαν την άνοδο είναι οι εξής: 

Δαβίλας, Δανούρδης, Π.Σιαμάς, Ξενάκης , Κανελλόπουλος, Καρακάσης , Αλμυράς , Πετρόπουλος , Ορφανός, Λύκαρης, Τίγκας,Εγνατιάδης, Παλληκάρης, Μαλανδράκης και Δευτεραίος.

Οι ομάδες της Α1 της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 είναι: 

Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Απόλλων Σμύρνης, ΓΣ Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Υδραϊκός, ΑΝΟΓ, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, ΑΕΚ, Εθνικός Πειραιώς, Χανιά, Χίος, ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, Άρης Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ