Ολυμπιακός: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νεάνιδες

Ολυμπιακός: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νεάνιδες

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος, καθώς επικράτησαν της Βουλιαγμένης στον τελικό της Κυριακής με 17-4.

Πρωταθλητής Ελλάδας στις Νεάνιδες αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 17-4 της Βουλιαγμένης στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου.  Η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση.

Στον ημιτελικό που είχε προηγηθεί το πρωί την Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 21-0 του Εθνικού ενώ είχε επιβληθεί με 12-1 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο παιχνίδι του Α’ Ομίλου.  Έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Κορασίδες με τη νίκη 7-3 επί της Βουλιαγμένης, η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο.

Στη φάση των ομίλων οι «ερυθρόλευκες» είχαν καταλάβει την πρώτη θέση με 9 βαθμούς, με το ΝΟΒ να ακολουθεί με 6,  τη ΝΕ Πατρών με 3 και τον Πανιώνιο με 0.

Στο παιχνίδι με το ΝΟΒ οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 9-4 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος με οδηγό την εξαιρετική άμυνα η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη δεν δέχτηκε κανένα τέρμα και πετυχαίνοντας 8 γκολ έφτασε πανηγυρικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 4-0. 4-0

Ολυμπιακός (Kώστας Χατζηδάκης): Κωνσταντοπούλου, Παπαδοπούλου, Τζωρτζακάκη, Σιούτη 2, Τριχά 2, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 7, Υφαντή, Χριστοδούλου, Θεοφανοπούλου 1, Ζαχαρίου, Μαργαρίτη 1, Φερεντίνου, Χριστοδούλου, Δρακωτού.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Ρούπακας): Μάμαλη, Καλογεροπούλου, Καλογεροπούλου Δ., Σάντα 2, Καπνίση, Πιόβαν 1, Μαδένογλου, Παπανικολάου, Πάγκαλου, Ανδρεάδη 1, Μητριτσάκη, Χάλμη, Χατζή, Γεωργακοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ