ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 14-4

ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος 14-4

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς επικράτησε με 14-4 του Πανιωνίου για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της Γλυφάδας ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και μπήκε πάλι για τα καλά στη διεκδίκηση της εισόδου στην εξάδα των […]

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς επικράτησε με 14-4 του Πανιωνίου για τη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα της Γλυφάδας ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και μπήκε πάλι για τα καλά στη διεκδίκηση της εισόδου στην εξάδα των πλέι οφ. Αντίθετα ο Πανιώνιος δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 6-1, 1-1, 3-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 3, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 2, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης 1, Μάγγος 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν, Κουλιεράκης 1, Καλαϊτζής, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος 1, Μαντής, Δημακόπουλος 1, Παπαδόπουλος Δ.

Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας

Αλυτάρχης: Πέτρος Χατζηκώστας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ