Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα (pic)

Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα (pic)

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τα συγχαρητήρια της για το σπουδαίο επίτευγμα.

Την ήττα με 13-10 από την Σερβία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο γνώρισε η Ελλάδα, όμως οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μετά από μια εξαιρετική πορεία στο τουρνουά κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Η γαλανόλευκη ήταν εντυπωσιακή σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και έχασε στις λεπτομέρειες από τη Σερβία στον τελικό, όμως κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα μετά τη λήξη του τελικού με ανάρτηση της μοίρασε συγχαρητήρια στον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του για την τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία.

«Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κατάφερε να δώσει σε όλους μας στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες που ζει η χώρα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ