Εντυπωσιακό σκορ νίκης στην πρεμιέρα η Εθνική Νεανίδων, 33-6 την Ουκρανία

Εντυπωσιακό σκορ νίκης στην πρεμιέρα η Εθνική Νεανίδων, 33-6 την Ουκρανία

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για το τουρνουά.

Καταιγιστική ήταν η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων (Κ17) στην πρεμιέρα των αγώνων της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Σίμπενικ της Κροατίας, το απόγευμα του Σαββάτου (21/8). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα επί της Ουκρανίας με το εντυπωσιακό σκορ 33-6, στο πλαίσιο του Β´ Ομίλου της διοργάνωσης και έκανε το πιο ιδανικό ξεκίνημα.

Η ομάδα των Αλεξίας Καμμένου και Ευτυχίας Καραγιάννη ήταν πολλές κλάσεις ανώτερη από την αντίπαλό της και κυριάρχησε κατά κράτος και σε όλους τους τομείς. Προηγήθηκε 10-0 από το πρώτο οκτάλεπτο και αύξησε τη διαφορά στα ύψη μέχρι το φινάλε. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα κορίτσια της 13άδας και υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (22/8) στις 11.30 (ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία, στον δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση, που πιθανότατα θα κρίνει και την πρωτιά στον Β´ Όμιλο.

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 33-6

Οκτάλεπτα: 10-0, 7-3, 8-1, 8-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Καμμένου, Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Τσιμάρα, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 2, Κάσσαρη 2, Ανδρεάδη 3, Τριχά 6, Λασκαρίδου 3, Κουρέτα 5, Μήτσου.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Μιρονένκο): Τιμοσένκο, Λιτβινένκο, Ναουμένκο, Κχμιλ 3, Μπελίνσκα, Σινίτσια, Μπάμπακ 1, Ρουμιάτσεβα, Ζελένκο 1, Σεβτσένκο, Λένσκα, Γιούριεβα 1, Πάνοβα.

Σε άλλον αγώνα του Β´ Ομίλου: Γαλλία – Τουρκία 23-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ