Έτοιμη για τον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Νέων-Ανδρών

Έτοιμη για τον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Νέων-Ανδρών

Επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου από το Κραγκούγιεβατς της Σερβίας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης

Επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου από το Κραγκούγιεβατς της Σερβίας η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών όπου πραγματοποίησε κοινό καμπ με τους Σέρβους και έδωσε φιλικά παιχνίδια με τους Σέρβους και τους Γερμανούς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πράγας (28/8-5/9).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης είχε επιλέξει 16 πολίστες για τη συγκεκριμένη αποστολή. Ήταν οι: Γιάννης Κεχαλάρης, Κωνσταντίνος Μόκκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππος Κουγιούνης, Αναστάσης Μυρίλος, Άδωνις Βλάσσης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μανώλης Ανδρεάδης, Σταμάτης Κουτρουλάκης, Αλέξανδρος Παππάς, Βαγγέλης Πούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Νίκος Γκίλλας, Δημόκριτος Ζουρίδης.

Την ομάδα συνόδευσαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης, ο συνεργάτης του Μάριος Κάσδαγλης και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

Αναφερόμενοι στο αποτέλεσμα της προπαρασκευής οι δυο προπονητές υποστήριξαν στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΕ:

Μάκης Βολτυρακης : «Κάναμε μια καλή προετοιμασία, μπήκαμε σε αγωνιστικό ρυθμό και είδαμε το επίπεδο της ομάδας μας παίζοντας δυνατά φιλικά με την ομαδα της Σερβίας και την Εθνική ομαδα της Γερμανίας».

Μάριος Κάσδαγλης: «Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής στο παιχνίδι μας και να βρεθούν αγωνιστικά τα παιδιά μεταξύ τους όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήταν μια πολύ σημαντική προετοιμασία που θα μας βοηθήσει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε την άλλη εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ