Ολυμπιακός – Κίνεφ Κίρσι 10-11

Ολυμπιακός – Κίνεφ Κίρσι 10-11

Με ένα γκολ της Προκοφίεβα 9’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έχασε από την Κίνεφ Κίρσι (11-10) και έμεινε εκτός του Final 4 της Euroleage του πόλο.

Το εμπόδιο της Κίνεφ Κίρσι τελικά αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τον Ολυμπιακό. Οι Ρωσίδες υπερασπίστηκαν το 10-10 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους και με το γκολ της Προκοφίεβα κατάφεραν να προκριθούν στο Final 4 της Euroleague του πόλο, όπου θα βρεθούν για να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι.

Ο αγώνας ήταν ένα σκληρό ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με καμία ομάδα να μη μπορεί να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ. Στην τέταρτη περίοδο, ο Ολυμπιακός κατάφερενα προηγηθεί (9-8) με γκολ της Αβραμίδου, με τις Ρωσίδες να απαντούν θεαματικά και να κάνουν το 10-9 με γκολ των Σιμάνοβιτς και Ριζίκοβα.

Με μόλις 56’’ να απομένουν η Ασημάκη έκανε το 10-10, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως λίγο πριν λήξη το ματς και συγκεκριμένα στα 9’’, η Προκοφίεβα γλίτωσε την Κίρσι από την διαδικασία των πέναλτι, έκανε το 11-10 και έδωσε την πρόκριση για το Final 4 στις Ρωσίδες. Πλέον ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο φάιναλ φορ του λεν τρόφι.

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 2-2, 3-4

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Έγκενς 4, Έμολο 2, Τσουκαλά 1, Πλευρίτου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1

Κίνεφ Κιρίσι (Καμπάνοφ): Προκοφίεβα 3, Κρίμερ 1, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ριζάκοβα 2, Σιμάνοβιτς 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ