Φουντούλης – «Μεγάλη νίκη με αρκετά καλή εμφάνιση και θα βελτιωθούμε»

Φουντούλης – «Μεγάλη νίκη με αρκετά καλή εμφάνιση και θα βελτιωθούμε»

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του LEN Champions League εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Τιφλίδας για την πρεμιέρα του LEN Champions League, σημειώνοντας οκτώ γκολ!

Ο Έλληνας αθλητής τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι κρατούν τη νίκη που συνδυάστηκε με μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Φουντούλης:

«Επιθετικά είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει ψηλά το σκορ. Αμυντικά μας προβληματίζει το γεγονός πως δεχθήκαμε εννέα γκολ, αλλά το παιχνίδι και ο τρόπος που παίζεται σε πιο υψηλό ρυθμό αλλά και ο τρόπος που σφυρίζουν οι διαιτητές, φέρνει πολλές αποβολές.

Πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί θα παίξουμε απέναντι σε πιο ποιοτικές ομάδες. Ήταν η πρεμιέρα, ιδιαίτερο. Μεγάλη νίκη με αρκετά καλή εμφάνιση και θα βελτιωθούμε. Είναι προφανώς πάρα πολύ σημαντικό ματς το επόμενο παιχνίδι, όλες οι ομάδες είναι ποιοτικές και θα γίνει τεράστια μάχη για την πρόκριση.

Παίζουμε με ένα εκ των φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ που έχει εξασφαλισμένη παρουσία. Ποιοτική ομάδα. Στόχος μας σε όλα τα ματς η νίκη τον καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ