ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ 8-12

ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ 8-12

Τα κορίτσια της ΑΕΚ επικράτησαν με 12-8 της ΝΕ Πατρών για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’1.

Εξαιρετική ήταν στην πρεμιέρα η ΑΕΚ που επικράτησε της ΝΕ Πατρών 12-8. Η Ένωση πέρασε νικηφόρα από το «Α. Πεπανός» καθώς επικράτησε 12-8 της ΝΕ Πατρών για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’1 Γυναικών Πόλο.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν καθοριστικό για την ΑΕΚ αφού μπήκε δυνατά και πήρε διαφορά τριών τερμάτων. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Πάτρας πίεσε και προσπάθησε να φέρει στα ίσα την αναμέτρηση, αλλά η ΑΕΚ αντεπεξήλθε. Στο δεύτερο οκτάλεπτο κράτησε τη διαφορά των 3 γκολ ενώ στο τρίτο την αύξησε κατά ένα γκολ. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι «κιτρινόμαυρες» δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και πήραν τη νίκη.

Η Χριστίνα Κώτσια σημείωσε πέντε γκολ για την ΑΕΚ και ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της επικράτησης του «δικεφάλου». Όσον αφορά τις γηπεδούχες πρώτη σκόρερ με 3 γκολ ήταν η Σάρκινα. Επίσης, στο 2.51 του τρίτου οκτάλεπτου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή της ΝΕ Πατρών, Κοντάκος Αθανάσιος, για διαμαρτυρίες στις αποφάσεις των διαιτητών.

Οκτάλεπτα: 0-3, 3-3, 3-4, 2-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κεπενού, Πετάση, Σάρκινα 3, Κουρέτα 2, Μπαλατσά, Λυκοθανάση 1, Ζοφώλη, Ντάσιου 1, Ζαφειράκη, Νιαρχάκου 1, Γκαντή Μαρ., Παρασκευοπούλου, Κοντάκου

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη 1, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 5, Κούμπρα 2, Τσιμάρα, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ