Άρης – ΑΕΚ 7-16

Άρης – ΑΕΚ 7-16

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα με 16-7 του Άρη στην Θεσσαλονίκη και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με το ευρύ 16-7 πέρασε η ΑΕΚ από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας του Άρη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών. Η Ένωση δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους και πήρε τη νίκη που την επαναφέρει μόνη πρώτη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

H AEK μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό χωρίς να αφήσει περιθώρια στους Θεσσαλονικείς. Ο Τσαταλιός άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, για να ακολουθήσουν δύο διαδοχικά τέρματα του Παπούκα που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-3. Η άμυνα της ΑΕΚ κρατούσε το μηδέν και έτσι ο Κριγιέστορατς λίγο πριν το τέλος έκανε το 0-4.

Στο β’ οκτάλεπτο, ο Άρης πίεσε στην επίθεση προσπαθώντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρον το δρόμο προς τα δίχτυα 3 φορές, όμως η Ένωση με τέρματα των Κριγιέστορατς, Βούκσεβιτς, Τσαταλιού και Στελλάτου, ανέβασαν τη διαφορά στα 5 γκολ (3-8).

Στην τρίτη περίοδο, ο Βούκσεβιτς με δυνατό σουτ έκανε το 3-9, ενώ ο Κριγιέστορατς στην επόμενη φάση «έγραψε» 3-10. Η ΑΕΚ ανέβασε τη διαφορά έως και τα 9 τέρματα, στο τέλος του οκταλέπτου με τον Ηλιόπουλο που σημείωσε το 4-13.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ να σκοράρει με τους Καζάζη, Παπάκο και Κριγιέστορατς που πέτυχε 5 συνολικά τέρματα στην αναμέτρηση. Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι έφτασαν στο τελικό 7-16.

Tα οκτάλεπτα: 0-4, 3-4, 1-5, 3-3.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τοπολίγκας, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 1, Γιώρτσιος 2, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης, Βλασακίδης, Σολογιάννης, Κοστιβτσένκοφ 1, Σαλαμάνης, Κουνέλας 1, Θεοχάρης.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 3, Κριγιέστορατς 5, Βούκσεβιτς 2, Σταμέλος, Ζώρζος, Τσαταλιός 2, Παπάκος 1, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Ά., Κοτσινούλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ