Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 8-4

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 8-4

Έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα, ο Ολυμπιακός «έπνιξε» και την Μπαρτσελονέτα στο «Παπαστράτειο» επικρατώντας με σκορ 8-4, καταγράφοντας την τρίτη του νίκη στο LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός με μεγάλο όπλο την «γρανιτένια» του άμυνα πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας με σκορ 8-4 της Μπαρτσελονέτα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του LEN Champions League.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Ερυθρόλευκων στη διοργάνωση (έχει και μία ισοπαλία με τη Φερεντσβάρος), που έφτασαν τους 10 βαθμούς στον όμιλο, κάνοντας ακόμα ένα μεγάλο βήμα για το Final 8 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στο τέλος της σεζόν.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, έπαιξε εξαιρετική άμυνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, βάζοντας πολύ δύσκολα στην περιφέρεια των Καταλανώ που δεν μπορούσε να περάσει την μπάλα μέσα. Επιθετικά, οι λύσεις βρέθηκαν αρχικά από τον φουνταριστό, ενώ στη συνέχεια η περιφέρεια ανέλαβε δράση για να έρθει η νίκη.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό βγάζοντας αρκετές ευκαιρίες, με τις άμυνες να είναι όμως εξαιρετικές, όπως και οι δύο τερματοφύλακες που πραγματοποιούσα μια εξαιρετική εμφάνιση. Φυσικά υπήρχε και ο παράγοντας τύχη, καθώς τα δοκάρια δεν έλλειψαν σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε τον παραπάνω κλείνοντας την περίοδο με 1-0 χάρη στο γκολ του Γούβη.

Το δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους Ερυθρόλευκους όμως να είναι κατά τι καλύτεροι. Αρχικά προγήθηκαν 2-0, όμως η Μπαρτσελονέτα μείωσε άμεσα σε 2-1. Οι τερματοφύλακες ανέλαβαν δράση για ακόμη μία φορά, όμως ο Φουντούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο η περιφέρεια του Ολυμπιακού πήρε «φωτιά» βρίσκοντας πολύτιμες λύσεις, με το παιχνίδι να αποκτά πολύ καλό ρυθμό και με τον Μπίγιατς να συνεχίζει τις εξαιρετικές αποκρούσεις, οι Ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να αυξήσουν τη διαφορά, κλείνοντας το οκτάλεπτο στο 6-3.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η ομάδα του Πειραιά διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Μπίγιατς έμοιαζε απλά… ανίκητος και χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν, κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό 8-4, που φέρνει εκ νέου στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Χρυσοσπάθης, Μαθιόπουλος, Ζερδεβάς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Φάτοβιτς): Πινέντο, Φαμέρα, Γκρανάδος 1,Παβιγιάρ 2, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πονφεράντα, Φερνάντεζ, Ασένσιο, Περόνε, Μπιελ, Μπούστος 1, Αγκίρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ