Ολυμπιακός – Γλυφάδα 14-8

Ολυμπιακός – Γλυφάδα 14-8

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 14-8 της Γλυφάδας στον τελικό του Final-4 της Χίου και κατέκτησε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν στην κατάκτηση του 19ου Κυπέλλου στην ιστορία τους. Η Γλυφάδα άνοιξε το σκορ με […]

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 14-8 της Γλυφάδας στον τελικό του Final-4 της Χίου και κατέκτησε τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν στην κατάκτηση του 19ου Κυπέλλου στην ιστορία τους.

Η Γλυφάδα άνοιξε το σκορ με τον Φωτόπουλο, όμως ο Φουντούλης ισοφάρισε γρήγορα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήρε προβάδισμα τεσσάρων γκολ (7-3). Το σκορ ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με διαφορά τριών γκολ υπέρ των Πειραιωτών (8-5).

Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στον αμυντικό τομέα και δεν δέχτηκε κανένα γκολ, ενώ πέτυχε δύο. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα φτάνοντας στο τελικό 14-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 6-2, 2-0, 4-3

Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 5, Μουρίκης 3, Γούνας 3, Ομπράντοβιτς 2

Γλυφάδα: Τζελάτης 2, Παπαναστασίου 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 2, Αλεξίου 1, Σκουμπάκης 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ