Μπρέσια – Ολυμπιακός 8-7 (vid)

Μπρέσια – Ολυμπιακός 8-7 (vid)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την παρθενική του ήττα στον Α' Όμιλο του Len Champions League, χάνοντας εκτός έδρας 8-7 από την Μπρέσια.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός επιθετικά στην Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια και γνώρισε την ήττα με 8-7 για την 6η αγωνιστική του Len Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχασαν το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση, υποχώρησαν στη 2η θέση με 13 βαθμούς, με τους Ιταλούς να ανεβαίνουν στην κορυφή του Α’ ομίλου με 14 πόντους.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στην αρχή με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες. Η Μπρέσια προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Ντι Σόμα, αλλά οι Πειραιώτες αντέδρασαν και με την ολοκλήρωση του οκταλέπτου έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (2-2), με σκόρερ τους Φιλίποβιτς και Γούβη.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έπαθε μπλακ άουτ και μένοντας άποντη σε όλο το δεύτερο οκτάλεπτο (0/5 προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω) βρέθηκε πίσω με 5-2 από την ιταλική ομάδα.

Στην τρίτη περίοδο, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε με τους ερυθρόλευκους να εντείνουν την πίεσή τους και με επιμέρους σερί 2-4 να μειώνουν τη διαφορά στο τέλος του οκταλέπτου στην ελάχιστη τιμή της (7-6).

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, έχοντας δοκάρι με τον Μπούσλιε και τον Φουντούλη, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να υποστούν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-0, 2-4, 1-1.

Μπρέσια: Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι, Μπίκαρι 2, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ρεντζούτο 1, Τζιανάτζα Τ., Αλεζιάνι 1, Λουόνγκο 1, Ντι Σόμα 2, Γκίτο, Τζιανάτζα Μ..

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Μαθιόπουλος, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ