Ο Παυλίδης δεν είπε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

Ο Παυλίδης δεν είπε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

Ο Χάρης Παυλίδης αποχαιρέτησε με μια συγκινητική δήλωση τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την αμέριστη στήριξη του, τον «Στρατηγό» του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και τις αθλήτριες του.

Ο Χάρης Παυλίδης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από 14,5 χρόνια στον σύλλογο, με τον Ερασιτέχνη να τον αποχαιρετάει με συγκινητικό μήνυμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων τονίζοντας ότι δεν λέει αντίο στον Ολυμπιακό, αλλά εις το επανιδείν. Ο Παυλίδης στο μήνυμα του ευχαρίστησε ξεχωριστά τον ηγέτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη για την αμέριστη στήριξη του στον Ερασιτέχνη, ξεκαθαρίζοντας ότι αποτελεί εγγύηση για τον σύλλογο, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον «Στρατηγό» του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, με τον οποίον δημιούργησαν μια ομάδα που πρωταγωνίστησε σε όλη την Ευρώπη.

Ακόμα ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά όλες του τις αθλήτριες, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη περίοδος της προπονητικής μου καριέρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Παυλίδη:

«Μετά από 14.5 χρόνια έφτασε η ώρα να πω αντίο στην καλύτερη περίοδο της προπονητικής μου καριέρας. Πως όμως μπορείς να αποχωριστείς το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής σου;

Γιατί αυτό ακριβώς είναι τα 14.5 χρόνια που πέρασα σαν προπονητής του Ολυμπιακού. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω τα συναισθήματα μου για αυτά που αφήνω πίσω μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω:

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον απλό φίλαθλο του Ολυμπιακού, που από το υστέρημα του με τις Κάρτες Φιλάθλων, τα Μέλη ή απλά με την παρουσία τους στο γήπεδο αποτέλεσαν και αποτελούν τον έξτρα παίκτη που μας έσπρωχνε στη νίκη.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που δουλεύουν για αυτόν τον σύλλογο και είναι οικογένεια πια.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια που έκαναν την δύσκολη δουλειά και σχεδόν πάντα ήταν στην αφάνεια και δεν έπαιρναν την αναγνώριση που τους άξιζε. Βασίλη, Γιάννη, Ακή, Γιώργο, Κώστα, Νίκο, Άρη, Μιχάλη, Γιώργο, Παναγιώτη …σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την άμεση συνεργάτιδα μου, την Αλέκα, που ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι και της ανήκει ένα τεράστιο κομμάτι της επιτυχίας αυτής της ομάδας. Αλέκα ένα ευχαριστώ είναι λίγο, το ξέρεις ότι έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Φυσικά να ευχαριστήσω τον «Στρατηγό» του συλλόγου τον πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη που με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας μπόρεσα να δουλέψω ανεπηρέαστος και να καταφέρουμε μαζί να φτάσουμε την ομάδα όπως του είχα υποσχεθεί, στο ψηλότερο σημείο. Πραγματικά πιστεύω πως ήμουν πολύ τυχερός που συνεργάστηκα με ένα τέτοιο άνθρωπο. Πρόεδρε το ξέρεις ότι θα είμαι πάντα εδώ για ότι χρειαστεί η ομάδα έστω σαν απλός οπαδός της.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να τα πετύχουμε χωρίς την παρουσία του ηγέτη της οικογένειας του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία αποτελεί εγγύηση για όλο τον σύλλογο. Τον ευχαριστώ γιατί γνωρίζω πολύ καλά, μέσα από συζητήσεις με τη διοίκηση ότι χάρη σε εκείνον καταφέραμε όχι μόνο να κατακτήσουμε την κορυφή αλλά και να ξεπεράσουμε τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σε αυτή την πορεία. Ζήσαμε όσα ονειρευτήκαμε και παραμείναμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Τελευταίες άφησα τις αθλήτριες μου.

Όλες όσες προπόνησα έστω και μια φορά, όλες κάτι μου έδωσαν. Με έσπρωξαν στα όρια μου, να γίνω καλύτερος προπονητής, αντάξιος να προπονήσω τέτοιες αθλήτριες. Να είμαι έτοιμος να απαντήσω κάθε ερώτηση και κάθε απορία τους, να μη φανώ ανεπαρκής. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου, μήπως δεν είμαι αντάξιος της ομάδας που ο ίδιος έφτιαξα. Τόσο ψηλά φτάσαμε κορίτσια!!! Σας αγαπώ και πάντα θα έχετε ξεχωριστή θέση στη ζωή μου. Ελπίζω αυτό να μην είναι το τελευταίο αντίο αλλά μια παύση.

Εις το επανιδείν λοιπόν!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ