Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στο… βάθος Ντουναϊσβάρος

Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στο… βάθος Ντουναϊσβάρος

Οι Ερυθρόλευκες, οι οποίες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ντουναϊσβάρος για την Euroleague, θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ (15/1) στις 18:30 για την Α1.

Τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα θέλει να διευρύνει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (26-3) επί του ΝΟ Λάρισας στο Παπαστράτειο, για την 8η αγωνιστική. Το Σάββατο (15/1) στις 18:30, οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ εκτός έδρας, για την 9η «στροφή» της Α1, με στόχο μία ακόμη νίκη.

Στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, τα κορίτσια του Θρύλου, θέλουν να ανεβάσουν «στροφές», και να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ενώ προετοιμάζονται για τον πρώτο προημιτελικό της Euroleague, κόντρα στην Ντουναϊσβάρος που θα διεξαχθεί στον Πειραιά, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου (18:30).

Η Βάσω Πλευρίτου μιλώντας για την αναμέτρηση ανέφερε: «Είναι ένα ματς εύκολης δυναμικότητας, ωστόσο αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με σοβαρότητα και σεβασμό. Επιστρέψαμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και ουσιαστικά, προετοιμαζόμαστε για τα ματς με την Ντουναϊσβάρος, για την Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ