Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου γυναικών στο πόλο.
Το πρωί της Τρίτης (25/01) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Η κληρωτίδα είχε… κέφια και έβγαλε ντέρμπι! Συγκεκριμένα, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα «κονταροχτυπηθούν» για μια θέση στο final 4 της διοργάνωσης. Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές και θα διεξαχθούν την Τετάρτη (2/2) και Δευτέρα (28/02).
Όλα τα ζευγάρια για τα προημιτελικά Κυπέλλου:
ΑΕΚ – 8η ομάδα κατάταξης
ΑΝΟ Γλυφάδας – Πανιώνιος
Εθνικός Πειραιά – 7η ομάδα κατάταξης
Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης
Αξίζει να σημειωθεί πως στην προκριματική φάση θα γίνουν διπλά, εντός και εκτός έδρας, παιχνίδια (2 και 28 Φεβρουαρίου), με τις νικήτριες ομάδες να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο final 4, το οποίο θα διεξαχθεί μαζί με το αντίστοιχο των ανδρών (22-23 Μαρτίου).
Ολυμπιακός: Στη Γεωργία κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας
Οι Ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (11/5, 18:00) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ντιναμό Τιφλίδας, στην τελευταία τους ευρωπαϊκή υποχρέωση για τη φετινή σεζόν.
Η Εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε με 13-6 από τη Σερβία στον προημιτελικό των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης του World League και έμεινε εκτός της τελικής φάσης της διοργάνωσης.
Βλάχος: «Στόχος μας οι δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο»
Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως στόχος της Εθνικής ομάδας πόλο είναι να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Άνετη νίκη της Εθνικής επί της Γαλλίας και 5η θέση στα προκριματικά του World League
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του World League, όμως ολοκλήρωσε θετικά τις υποχρεώσεις της, νικώντας τη Γαλλία (15-10).
Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών δεν τα κατάφερε στην Τενερίφη και ηττήθηκε με 13-9 από την Ισπανία και έμεινε εκτός διεκδίκησης ενός από τα τρία εισιτήρια για την τελική φάση του World League.
Σε ένα παιχνίδι με απίστευτο φινάλε, ο Ολυμπιακός δέχθηκε την ισοφάριση σε νεκρό χρόνο στην τελευταία επίθεση του αγώνα, ήρθε ισόπαλος 12-12 με τη Νόβι Μπέογκραντ και έτσι έμεινε εκτός Final-8.