Ολυμπιακός: Στο Γουδή με στόχο την πρόκριση

Ολυμπιακός: Στο Γουδή με στόχο την πρόκριση

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γουδή

Στροφή στο Κύπελλο περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (2/2) στις 17:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γουδή στο νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, στο δρόμο για την κατάκτηση του 23ου Κυπέλλου της ιστορίας του.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ανοίγει μια τριάδα διαδοχικών αγώνων για όλες τις διοργανώσεις για τους Πειραιώτες, οι οποίοι το Σάββατο (5/2, 14:00) θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στο Παπαστράτειο (ως τυπικά φιλοξενούμενοι) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πολύ σπουδαίο ματς για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με την πρωτοπόρο Μπρέσια, την Τρίτη (8/2, 19:15) στον Πειραιά.

O Θοδωρής Βλάχος μιλώντας για την αναμέτρηση, ανέφερε: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι και φέτος για, εμάς ένας από τους δύο εγχώριους στόχους μας.  Ο δρόμος για να το διεκδικήσουμε και να τα καταφέρουμε, περνάει από το Γουδή σε νοκ άουτ παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Έχουμε μπει σε διαδικασία τέτοιου  παιχνιδιού που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το πρώτο σημαντικό παιχνίδι στην Ελλάδα για φέτος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δερβίσης, επισήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το οποίο επειδή είναι νοκ άουτ κρίνει ένα τίτλο. Είναι εκτός έδρας και θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα που πρέπει. Κρίνεται η συνέχειά μας στο Κύπελλο και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για αυτό θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ