Βλάχος: «Ήττα που δεν έπρεπε να κάνουμε»

Βλάχος: «Ήττα που δεν έπρεπε να κάνουμε»

Στην κακή αρχή, στην έλλειψη σωστών αποφάσεων και στην κούραση στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα με 10-8 από τη Ραντνίτσκι

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Σερβία, καθώς έχασε από τη Ραντνίτσκι με 10-8 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των ομίλων του LEN Champions League. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους Πειραιώτες στη διοργάνωση.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην κακή αρχή που έκανε η ομάδα του, στην έλλειψη σωστών αποφάσεων και στην κούραση που έφερε το πολύ δύσκολο ταξίδι που πραγματοποίησε η αποστολή του Ολυμπιακού για να φτάσει τελικά στο Κρακούγιεβατς μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του ματς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βλάχος στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Κάναμε μια ήττα, που δεν έπρεπε να την κάνουμε. Όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι εδώ μέσα κέρδισαν ή θα επικρατήσουν, όμως καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζεις.

Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Κάναμε μια προσπάθεια και εκτός από το κακό ξεκίνημα, που δεχθήκαμε πέντε εύκολα γκολ, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και τις δυνάμεις στο τέλος, για να περάσουμε μπροστά και να κυριαρχήσουμε.

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς με την Μπρέσια στην έδρα μας, οπότε συνεχίζουμε και θα δούμε στο τέλος το θέμα της πρόκρισης και το πού μπορούμε να φτάσουμε».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Φουντούλης είπε: «Οι συνθήκες που παίξαμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερες, μας επηρέασε το γεγονός ότι ταλαιπωρηθήκαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ. Από την άλλη, δεν θέλω να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Παρά τα προβλήματα, την ταλαιπωρία, την κούραση, αν και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με δικά μας λάθη χάσαμε το ματς, αλλά δεν σταματάμε εδώ.

Είμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο όμιλός μας ξέραμε ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχουμε τώρα το πιο σημαντικό ματς με την Μπρέσια στην έδρα μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να αφήσουμε αυτή την εμφάνιση πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ