Ολυμπιακός: Στην Κροατία για τη μάχη με την Γιαντράν

Ολυμπιακός: Στην Κροατία για τη μάχη με την Γιαντράν

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (23/2, 20:00) θα αντιμετωπίσουν την Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά το «διπλό» (9-12) στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη (23/2) στις 20:00 (ΕΡΤ SPORTS), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο κρίσιμο ματς με την κροατική ομάδα, για τον πρώτο όμιλο, ο Θρύλος, που βρίσκεται στην τρίτη θέση (μαζί με την Φερεντσβάρος) με 16 βαθμούς, μετρώντας πέντε νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία, θέλει πάση θυσία το «διπλό» στο Σπλιτ, ώστε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς, στο δρόμο για το Final-8 του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο εύκολο έργο δεν έχουν κόντρα στην Γιαντράν, όμως μετά την ήττα (5-8) από την Μπρέσια στο Παπαστράτειο, στην 9η «στροφή» της διοργάνωσης, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Όσο λιγότερα παιχνίδια απομένουν ως το τέλος της φάσης των ομίλων για την πρόκριση στο Final-8, τόσο η ανάγκη για νίκη σε κάθε παιχνίδι, πλέον, είναι επιτακτική. Οι δύο τελευταίες ήττες μας έφεραν σε διαφορετική θέση και, πλέον, πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε σε καλές εμφανίσεις και σε θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε, ότι στο Σπλιτ θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Άντρο Μπούσλιε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, κόντρα σε μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ