Βλάχος: «Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

Βλάχος: «Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων και την ήττα από την Μπρέσια με 8-5.

Στην κακή ημέρα των βασικών ατού του Ολυμπιακού, αλλά και στην ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι της Μπρέσια, απέδωσε ο Θοδωρής Βλάχος την ήττα (8-5) των «ερυθρολεύκων» από τους πρωταθλητές Ιταλίας στον Πειραιά, στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του Champions League. Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:

«Θέλαμε μία τέτοια μέρα, που η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξεχνά ποτέ αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, να είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να τους αφιερώναμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα, κυρίως επιθετικά. Μας έλειψαν γκολ κάποιων αθλητών που πράγματι, επιθετικά, είναι πολύ διαφορετικοί. Εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων. Νομίζω, ότι οι διαιτητές επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι της Μπρέσια σήμερα, εκτός έδρας, κάτι που εμείς δεν το είχαμε ποτέ και δεν ξέρω αν θα το έχουμε ποτέ. Ήταν πάρα, πάρα πολύ σκληρό, μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού, δεν είχαμε ρυθμό και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος των φάσεων».

Η αποψινή ήττα, δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στη φετινή διοργάνωση, θέτει εν κινδύνω την πρόκριση του Ολυμπιακού στο final-8 του Βελιγραδίου, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής του: «Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι τελικός, παίζεται και η πρόκριση, δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, όλα τα ματς είναι σημαντικά, δύσκολα και αμφίρροπα. Πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, πριν λίγο καιρό παίζαμε πιο ελεύθερα και είχαμε καλύτερη συνοχή και καλύτερα αποτελέσματα», κατέληξε ο Βλάχος

Από την πλευρά του, ο Μάνος Ζερδεβάς ανέφερε: «Σίγουρα δεν φτάσαμε την απόδοση που θέλαμε και ήμασταν τελείως αναποτελεσματικοί στην επίθεση. Ήταν ένα κρίσιμο ματς, γιατί από βαθμολογικής άποψης κρίνονταν πολλά και σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να χάνει στην έδρα μας. Παρόλα αυτά, θα ανασυνταχθούμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και πιστεύω, θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Σήμερα ήταν και μία ιδιαίτερη μέρα για τον σύλλογο, θέλαμε τη νίκη και για έναν επιπλέον λόγο, για να την αφιερώσουμε στα θύματα της Θύρας 7, όμως δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, δεν τους ξεχνάμε και προσπαθούμε να τους τιμούμε κάθε φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ