Με Ουίπεστ ο Ολυμπιακός – Αποκλείστηκαν οι ρώσικες ομάδες

Με Ουίπεστ ο Ολυμπιακός – Αποκλείστηκαν οι ρώσικες ομάδες

Οι Κίνεφ Κίρισι και Ντιναμό Ουραλότσκα αποκλείστηκαν από τη LEN και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Final – 4 της Euroleague θα αντιμετωπίσει την Ουίπεστ.

Μετά την απόφαση της LEN να αποκλείσει αθλητές και ομάδες από τη Ρωσία, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, υπήρξαν ριζικές αλλαγές στις τελικές φάσεις των γυναικείων διασυλλογικών τουρνουά υδατοσφαίρισης.

Ετσι, η ουγγρική Ουίπεστ που αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Κίνεφ Κίρισι, παίρνει τη θέση της ρωσικής ομάδας και μάλιστα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο final-4 της Euroleague.

Στην ίδια διοργάνωση προκρίνεται και η ιταλική Πάντοβα, λόγω του αποκλεισμού της Ντιναμό Ουραλότσκα (εκκρεμούσε το δεύτερο ματς των προημιτελικών), η οποία θα αντιμετωπίσει στον έτερο ημιτελικό την ισπανική Σαμπαντέλ. Το final-4 θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Απριλίου, σε τόπο που θα αποφασιστεί.

Σε ό,τι αφορά το LEN Trophy, όπου κανονικά συμμετέχουν οι ηττημένοι των τεσσάρων προημιτελικών, δεν μπορεί βεβαίως να διεξαχθεί final-4, αφού απομένουν μόνο δύο ομάδες, ο Εθνικός και η ουγγρική Ντουναουιβάρος. Οπως αποφάσισε η LEN, θα υπάρξει διπλός τελικός, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στις 26 Μαρτίου στην Ουγγαρία και τη ρεβάνς τέσσερις ημέρες αργότερα (30/3) στον Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ