Στον Πειραιά για το back to back το Final 4 της Euroleague γυναικών!

Στον Πειραιά για το back to back το Final 4 της Euroleague γυναικών!

Στον Πειραιά θα διεξαχθεί το Final 4 της EuroLeague στο πόλο γυναικών, στο οποίο φυσικά θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) αποφάσισε να διεξαχθεί στον Πειραιά το Final 4 της Euroleague και συγκεκριμένα το διήμερο 2-3 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός, κάτοχος του τίτλου, θα είναι ο οικοδεσπότης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και στοχεύει φυσικά στο να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο.

Επίσης, στις 30 Μαρτίου, ο Εθνικός θα υποδεχτεί την ουγγρική Ντουναϊσβάρος, στο δεύτερο τελικό του Λεν Τρόφι (ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου). Και τα δύο διασυλλογικά τρόπαια, λοιπόν, θα κριθούν και θα απονεμηθούν επί ελληνικού εδάφους.

Όπως αναφέρει η LEN, η αίτηση του Ολυμπιακού να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και για αυτό και έγινε και αποδεκτή. Είναι η δεύτερη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς το 2015, οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν την ισπανική Σαμπαντέλ στον τελικό που έγινε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, επικράτησαν 10-9 και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης. Επιτυχία που επανέλαβαν το 2021 στη Βουδαπέστη.

Σύμφωνα με την κλήρωση του Φάιναλ -4 της Ευρωλίγκας που έχει διεξαχθεί, το πρόγραμμα είναι:

2/4/2022, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Ολυμπιακός-Ούιπεστ (Ουγγαρίας), Σαμπαντέλ (Ισπανίας)-Πάντοβα (Ιταλίας)

3/4/2022: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ