Ολυμπιακός: Με τον Απόλλωνα, πριν την Μπαρτσελονέτα

Ολυμπιακός: Με τον Απόλλωνα, πριν την Μπαρτσελονέτα

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (26/3, 14:00) θα αντιμετωπίσουν την Απόλλωνα στο Παπαστράτειο για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (26/3) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχονται στις 14:00 στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Ο Ολυμπιακός, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (12-12) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, για την 4η «στροφή» της Β’ φάσης, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διευρύνει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες (30/3) πριν από τη «μάχη» με την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία, για την 11η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κωνσταντίνος Γούβης: «Κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό. Αν και βαθμολογικά δεν έχει ιδιαίτερη αξία, θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί τόσο το Σάββατο, όσο και στο ακόμα σημαντικότερο ματς στη Βαρκελώνη που ακολουθεί. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, σκοπός μας σε κάθε αναμέτρηση είναι η νίκη και μόνο η νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ